Äggsallad med sashimi på lax

Äggsallad med sashimi på lax

Betyg

(5 st)

Krispig sallad med ägg, toppas med tunt skuren rå lax. Du kan också ta gravad eller rökt lax men hoppa då över sojan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 16 blad gemsallad
  • 100 g laxloin, t ex Salma
  • 3 msk rostad lök
  • 2 msk japansk soja
  • ½ ask klippt krasse

Gör så här:

Gör så här:

Koka äggen ca 8 min. Spola dem kalla. Skala och grovhacka dem. Tärna äpplet i små bitar och finhacka kaprisen. Rör ihop smetana, majonnäs, curry och peppar. Vänd ner ägg, äpple och kapris. Fördela äggsalladen i salladsbladen. Skär laxen i tunna skivor och lägg på äggsalladen. Toppa med rostad lök och klippt krasse, servera med soja.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem