Äggsallad med sashimi på lax

Äggsallad med sashimi på lax

Krispig sallad med ägg, toppas med tunt skuren rå lax. Du kan också ta gravad eller rökt lax men hoppa då över sojan.
Betyg (5 st)

Mitt betyg:

Äggsallad med sashimi på lax

Krispig sallad med ägg, toppas med tunt skuren rå lax. Du kan också ta gravad eller rökt lax men hoppa då över sojan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 16 blad gemsallad
  • 100 g laxloin, t ex Salma
  • 3 msk rostad lök
  • 2 msk japansk soja
  • ½ ask klippt krasse

Gör så här:

Koka äggen ca 8 min. Spola dem kalla. Skala och grovhacka dem. Tärna äpplet i små bitar och finhacka kaprisen. Rör ihop smetana, majonnäs, curry och peppar. Vänd ner ägg, äpple och kapris. Fördela äggsalladen i salladsbladen. Skär laxen i tunna skivor och lägg på äggsalladen. Toppa med rostad lök och klippt krasse, servera med soja.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.