Äggsallad med sashimi på lax

Äggsallad med sashimi på lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Krispig sallad med ägg, toppas med tunt skuren rå lax. Du kan också ta gravad eller rökt lax men hoppa då över sojan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 16 blad gemsallad
  • 100 g laxloin, t ex Salma
  • 3 msk rostad lök
  • 2 msk japansk soja
  • ½ askar klippt krasse

Gör så här:

Gör så här:

Koka äggen ca 8 min. Spola dem kalla. Skala och grovhacka dem. Tärna äpplet i små bitar och finhacka kaprisen. Rör ihop smetana, majonnäs, curry och peppar. Vänd ner ägg, äpple och kapris. Fördela äggsalladen i salladsbladen. Skär laxen i tunna skivor och lägg på äggsalladen. Toppa med rostad lök och klippt krasse, servera med soja.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem