Äggröra med rucola och skinka

Äggröra med rucola och skinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Gröna inslag i äggröran gör den inte bara godare, utan också vackrare.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Vispa ut mjölet i mjölken. Vispa i ägg, rucola och gräslök. Smält smöret i en teflonkastrull. Häll i äggsmeten. Rör med en trägaffel på svag värme tills äggröran är tjock och krämig. Smaksätt med salt och peppar. Servera med skinka, rostat bröd och sallad.

Tips:

Istället för rucola kan man ta hackad, lätt förvälld spenat.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 290 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem