Ägg- och romröra

Ägg- och romröra

Betyg

(70 st)

Krämig röra med härlig ton av fransk senap. Kvarg, som är en färskost, gör den lätt och frisk i smaken.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka ägg och rödlök. Rör ihop det med kvarg, gräslök, senap,salt och peppar. Klicka upp i små glas eller äggkoppar. Garnera med röd stenbitsrom och ev hackad gräslök.

Näringsvärden, per portion exlusive tillbehör

  • Energi: 115 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem