Ägg- och romröra

Ägg- och romröra

15 min Buffé Förrätt
Krämig röra med härlig ton av fransk senap. Kvarg, som är en färskost, gör den lätt och frisk i smaken.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/agg--och-romrora/

Gör så här

  • Skala och hacka ägg och rödlök.
  • Rör ihop det med kvarg, gräslök, senap, salt och peppar.
  • Klicka upp i små glas eller äggkoppar.
  • Garnera med röd stenbitsrom och ev hackad gräslök.
Klart!
Energi:

115 kcal

Protein: 9 g
Kolhydrater: 3 g
Fett: 8 g

Ingredienser

Kokta ägg
6
Rödlök
1
250 g
Färsk gräslök
½ dl
Dijonsenap
2 tsk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Röd stenbitsrom
50 g