Ägg- och romröra
15 min
Brunch
Buffé
Förrätt
•

Krämig röra med härlig ton av fransk senap. Kvarg, som är en färskost, gör den lätt och frisk i smaken.
Ingredienser
Kokta ägg
|
6 |
---|---|
Rödlök
|
1 |
250 g | |
Färsk gräslök
|
½ dl |
Dijonsenap
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Röd stenbitsrom
|
50 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
109 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 32,5 % | 8,7 g |
Fett: | 58,5 % | 7,2 g |
Kolhydrater: | 9 % | 2,4 g |

