Ägg- och romröra

15 min Brunch Buffé Förrätt
Ägg- och romröra

Krämig röra med härlig ton av fransk senap. Kvarg, som är en färskost, gör den lätt och frisk i smaken.

Ingredienser

Kokta ägg
6
Rödlök
1
250 g
Färsk gräslök
½ dl
Dijonsenap
2 tsk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Röd stenbitsrom
50 g

Gör så här

  • Skala och hacka ägg och rödlök.
  • Rör ihop det med kvarg, gräslök, senap, salt och peppar.
  • Klicka upp i små glas eller äggkoppar.
  • Garnera med röd stenbitsrom och ev hackad gräslök.
Klart!

Näringsvärden, per portion exlusive tillbehör

Energi:

115 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 9 g
Kolhydrater: 3 g
Fett: 8 g
https://www.arla.se/recept/agg--och-romrora/