Ägg- och romröra
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Krämig röra med härlig ton av fransk senap. Kvarg, som är en färskost, gör den lätt och frisk i smaken.
Ingredienser
|
Kokta ägg
|
6 |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
| 250 g | |
|
Färsk gräslök
|
½ dl |
|
Dijonsenap
|
2 tsk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Röd stenbitsrom
|
50 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
109 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 32,5 % | 8,7 g |
| Fett: | 58,5 % | 7,2 g |
| Kolhydrater: | 9 % | 2,4 g |