Ägg- och kaviarröra med kvarg

15 min
Arbetstid: 15 min
Tillbehör
Ägg- och kaviarröra med kvarg

Ett klassiskt pålägg i ny variant som mättar riktigt bra.

Ingredienser

Ägg
2
250 g
Kaviar
¾ dl
Hackad färsk dill
½ dl

Till servering:

Knäckebröd

Gör så här

  • Koka äggen ca 7 min. Spola i kallt vatten. Skala och hacka äggen. Lägg i en skål.
  • Blanda ner kvarg, kaviar, ägg och dill.
  • Servera ägg- och kaviarröra på knäckebröd.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

173 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,1 g
Protein: 24,5 % 10,4 g
Fett: 65,6 % 12,8 g
Kolhydrater: 9,9 % 4,2 g
https://www.arla.se/recept/agg--och-kaviarrora-med-kvarg/