Ädelost med marinerade björnbär

Ädelost med marinerade björnbär

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Ädelost med björnbär, marinerade i balsamvinäger och farinsocker, är en ljuvlig dessert eller mellanrätt. Salt ost och söta bär i fantastisk kombination!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp vatten, farin och balsamvinäger i en kastrull. Vänd ner de frysta björnbären, och stäng av värmen. Låt bären dra i lagen i ca 10 minuter. Rör försiktigt om då och då. Ställ in dem i kylskåpet i minst två timmar. Skär osten i mindre bitar. Lägg upp tillsammans med de marinerade björnbären och servera med rostat bröd.

Tips:

Marinerade björnbär kan serveras såväl varma som kalla.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem