Jordgubbar på italienska

10 min Efterrätt
Jordgubbar på italienska

Den här jordgubbsefterrätten är lika vacker som god. Hemligheten är smaksatt grädde och krossade maränger

Ingredienser

Jordgubbar
½ liter
2 dl
Mandellikör
3 msk
Maränger
10

Gör så här

  • Skiva jordgubbarna och lägg dem i botten på 4 glas.
  • Vispa grädden och smaksätt med amarettolikören.
  • Klicka grädden över jordgubbarna och toppa med krossade maränger.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

261 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 1,2 g
Protein: 2,3 % 1,5 g
Fett: 68,2 % 20,1 g
Kolhydrater: 23,5 % 15,1 g
https://www.arla.se/recept/jordgubbar-pa-italienska/