Zabaione freddo
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Zabaione lagas traditionellt utan vispgrädde och serveras nyvispad och varm. Genom att tillsätta grädde i såsen kan den förberedas och serveras kall till färska bär eller fruktsallad.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Äggulor
                                            
                                     | 4 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Marsalavin
                                            
                                     | 4 msk | 
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 1 dl | 
| 1 dl | 
| 
                                            
                                                Blandade färska bär
                                            
                                     | 4 dl | 
|---|
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Marsalavin går att byta ut mot söt sherry eller apelsinjuice. Färska bär går att byta ut mot färsk frukt.
Näringsvärden, per port
Energi:
297 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,7 g | 
| Protein: | 4,8 % | 3,5 g | 
| Fett: | 40,8 % | 13,7 g | 
| Kolhydrater: | 45,2 % | 33,1 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)