Yoghurtglass med apelsin och banan

Yoghurtglass med apelsin och banan

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(32 st)

Fräsch glass på matyoghurt, apelsinjuice och citruslikör. Den blir härligt krämig om du låter den stå i kylen och tina en stund innan servering.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala och mosa bananen. Rör ihop banan, juice, äggulor, honung och matyoghurt. Vispa grädden hårt. Rör ner grädden. Smaksätt ev med citruslikör. Häll smeten i en form och täck med plast. Frys glassen i minst 4 tim. Låt den stå i kylen att mjukna 30-40 min.

Skriv ut

Källa: