Yoghurtglass

Yoghurtglass

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Det här grundreceptet för yoghurtglass går lika bra att frysa i en form om du inte har glassmaskin. Njut gärna glassen med bär, hackad frukt eller nötter.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Yoghurtglass:

Gör så här

Gör så här

Värm mjölken med den delade vaniljstången, låt svalna. Vispa äggulor och socker. Häll på mjölken och värm upp under vispning till 82°, låt svalna till 40 ° och rör i yoghurten. Sila och låt bli helt kall. Kör smeten i glassmaskin.

Näringsvärden, per port exklusive sylt

  • Energi: 360 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut