Yoghurtglass med kardemumma och mandel

Yoghurtglass med kardemumma och mandel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(29 st)

Indisk glass på yoghurt som smaksatts med kardemumma och rostad mandel. Sanslöst god yoghurtglass som förför dina smaksinnen! Glöm inte att ta fram glassen i tid.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten. Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast. Frys glassen i minst 4 tim. Låt stå i rumstemperatur att mjukna ca 30 min, rör den ev mjuk med en sked strax före servering.

Skriv ut

Källa: