Wienernougat

Wienernougat

Betyg

(48 st)

Populär nougat som är lätt att göra. Rosta gärna mandeln för extra smak.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 25 st

  • 200 g mandelspån, ev rostade
  • 250 g nougat
  • 150 g mjölkchoklad eller mörk choklad

Gör så här:

Gör så här:

Smält nougat och choklad i mikro eller över vattenbad. Rör till en jämn smet. Vänd ner mandeln. Lägg bakplåtspapper i form, ca 20x20 cm. Häll smeten i formen och låt stelna i kyl. Skär i bitar och förvara sedan svalt.

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem