Vulkanpizza
Brunch
Huvudrätt
•
&format=webp)
Det roliga med vulkanpizza är att du kan variera fyllningen i de små vulkanerna efter tycke och smak. Vi har valt att inspireras av följande pizzor: Capriccosa, Busola, Quattro formaggio, Cacciatore, Giardinera och Provencale. I mitten ska det ligga pommes frites med sallad och dippsås. En hel pizzeria på en och samma tallrik!
Ingredienser
Pizzadeg à ca 250 g
|
1 |
---|---|
Tomatsås till pizza
|
1 dl |
100 g |
Kebabsås:
2 dl | |
Majonnäs
|
1 dl |
Srirachasås
|
1 msk |
Vitlöksklyfta, finriven
|
½ |
Kolsyrad apelsindryck, t ex Fanta
|
½ dl |
Kebabkrydda
|
2 tsk |
Cayennepeppar
|
1 krm |
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
Pommes frites
|
100 g |
---|---|
Isbergssallad
|
|
Feferoni
|
5 |
Gör så här
Tips på fyllning:

