Vitlöksdoftande bönsallad
15 min
Förrätt
Tillbehör
•
Bönor och barbecue hör ihop. Välj vita eller röda efter smak. Eller ta båda!
Ingredienser
|
Vita bönor
|
400 g |
|---|---|
|
Rädisor
|
1 knippe |
|
Rucola
|
1 knippe |
| 2 dl | |
|
Dijonsenap
|
2 msk |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Salt
|
¾ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
182 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,7 g |
| Protein: | 22,5 % | 10,1 g |
| Fett: | 38,4 % | 7,9 g |
| Kolhydrater: | 39,1 % | 17,5 g |