Vintoddypäron

Vintoddypäron

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Kryddiga päron och saffransvanilj blir en ljuvlig kombination.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 päron
  • 2 dl vatten
  • 3 dl rödvin
  • 1 dl strösocker
  • 1 kanelstång
  • 1 torkat pomeransskal

Saffransvaniljsås

Gör så här

Gör så här

Koka upp vatten, vin, socker, kanelstång och pomeransskal i en kastrull. Låt koka några minuter. Skala päronen, låt skaften sitta kvar. Dela dem ev i halvor och ta bort kärnhusen. Lägg ner päronen i lagen och koka dem nätt och jämt mjuka. Låt päronen kallna i lagen. Vispa vaniljvispen och smaksätt med saffran. Servera päronen med vispen.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag