Vegetariska paneerburgare

10 min Huvudrätt Varmrätt Snabbmat
Vegetariska paneerburgare

Grilla vegetariskt? Paneer fungerar utmärkt i en matig burgare!

Ingredienser

Till servering:

Surdegsbröd
4 skivor
Avokado
½
Majonnäs
½ dl
Dijonsenap
1 msk
Romansallad
2 blad

Gör så här

  • Skär osten i två delar. Stek dem gyllenbruna på båda sidor i smör-&rapsolja på medelvärme i en stekpanna.
  • Tillsätt kryddmix. Ös osten med smör-&rapsolja under fortsatt stekning ca 1 min.
  • Rosta brödskivorna. Dela, kärna ur och skär avokadon i skivor. Rör ihop majonnäs och senap och bred på bröden.
  • Lägg ihop dem med sallad, avokado och ost emellan. Picklad rödlök passar bra till.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

904 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 5,6 g
Protein: 16,1 % 35,9 g
Fett: 52,5 % 53,6 g
Kolhydrater: 31,4 % 69,9 g
https://www.arla.se/recept/vegetariska-paneerburgare/