Vegetarisk pizza med röd pesto
30 min
Huvudrätt
•
Denna vegetariska pizza är något för ostälskaren! Istället för tomatsås använder vi crème fraiche och röd pesto i botten av pizzan. Toppa sedan med generösa skivor vitmögelost. Gratinera och toppa den varma pizzan med fänkål, citron och basilika.
Ingredienser
|
Pizzadeg à 400 g
|
2 |
|---|---|
| 2 dl | |
| 150 g | |
|
Röd pesto
|
1 dl |
|
Fänkål
|
1 |
|
Citron, finrivet skal
|
1 |
|
Salt
|
2 krm |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
958 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,7 g |
| Protein: | 10,9 % | 25,8 g |
| Fett: | 48,2 % | 52,2 g |
| Kolhydrater: | 40,9 % | 96,4 g |