Vegetarisk pizza med röd pesto
30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Denna vegetariska pizza är något för ostälskaren! Istället för tomatsås använder vi crème fraiche och röd pesto i botten av pizzan. Toppa sedan med generösa skivor vitmögelost. Gratinera och toppa den varma pizzan med fänkål, citron och basilika.

Ingredienser
Pizzadeg à 400 g
|
2 |
---|---|
2 dl | |
150 g | |
Röd pesto
|
1 dl |
Fänkål
|
1 |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Salt
|
2 krm |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Lägg till recept till tillagad
Näringsvärden, per port
Energi:
958 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,7 g |
Protein: | 10,9 % | 25,8 g |
Fett: | 48,2 % | 52,2 g |
Kolhydrater: | 40,9 % | 96,4 g |

