Vegetarisk burgare med krispig stekost och rödkål
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Brunch
Huvudrätt
•
En smakrik och mättande vegoburgare med härligt krispig nystekt ost.
Ingredienser
|
Halloumi
|
1 förp |
|---|---|
|
Matolja
|
2 msk |
|
Rödkål, strimlad
|
200 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Rostade pumpakärnor
|
½ dl |
|
Hamburgerbröd
|
2 |
|---|---|
| 4 msk | |
|
Krispsallad
|
2 blad |
|
Avokado, skivad
|
1 |
|
Tomat, skivad
|
1 |
|
Liten rödlök, skivad
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
938 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 10,2 g |
| Protein: | 15,2 % | 35 g |
| Fett: | 66,7 % | 70,8 g |
| Kolhydrater: | 18,1 % | 41,8 g |