Vegetarisk matsedel vecka 13

måndag

Rödbetsbiffar

20 min
(470)

Rödbetor och getost är en perfekt smakkombination. Servera rödbetsbiffarna med en matig sallad som en vegetarisk rätt eller som tillbehör till kött, fisk eller fågel.

Se recept
Rödbetsbiffar
tisdag

Bönsallad

15 min
(75)

Bönsallad är en matig måltid eller ett gott tillbehör för buffén. Bönor är en god bas, bara att blanda med fräscha grönsaker och toppa med KESO® Cottage cheese.

Se recept
Bönsallad
onsdag

Broccoli- och brysselkålspaj med getost

1 tim 40 min
(56)

Läcker paj med broccoli, brysselkål och getost i ett frasigt pajskal och med hackad mandel på toppen. Servera en enkel sallad på brysselkålsblad till pajen.

Se recept
Broccoli- och brysselkålspaj med getost
torsdag

Spenat- och ädelostsoppa

30 min
(67)

Potatissoppan blir både nyttig och lite lyxig med färska spenatblad i generösa bitar och krämig ädelost.

Se recept
Spenat- och ädelostsoppa
fredag

Polentaplättar med avokadosalsa

45 min
(44)

Upptäck den användbara polentan och pröva nystekta plättar. Servera med en färgstark salsa som har sting av chili och koriander.

Se recept
Polentaplättar med avokadosalsa
lördag

Lasagne med svamp och svartkål

1 tim
(38)

Lyxigt lasagne som du lagar på färska lasagneplattor, svampröra, svartkål och ostsås. Servera den färdiga lasagnen tillsammans med en sötsyrlig äppelsallad.

Se recept
Lasagne med svamp och svartkål
söndag

Smetanafluff med passionsfrukt

20 min
(68)

Frisk, fluffig och len dessert med knaprig topping.

Se recept
Smetanafluff med passionsfrukt