Varma dubbelmackor med färskost

Varma dubbelmackor med färskost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Byt ut den vanliga osten mot fräsch färskost nästa gång du gör varma smörgåsar

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Värm ett våffel- eller smörgåsjärn. Hacka tomaterna. Blanda tomater, kvarg, gräslök och peppar till en kräm och bred den på brödskivorna. Strimla skinkan och fördela den på 4 av brödskivorna. Täck med resterande brödskivor. Grädda mackorna en i taget i våffeljärnet ca 1 min. Dela och servera i servett.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem