Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Matig sallad med potatis, cottage cheese och lax.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Laxröra:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skiva potatisen. Skölj och rensa spenaten om den är färsk. Krama ur vätskan om spenaten är fryst. Skiva löken. Fräs lök och potatis i smör tills potatisen börjar ta färg. Rör ner spenat och honung. Låt det fräsa någon min. Blanda cottage cheese med strimlad lax och senap. Servera den varma potatissalladen med laxröra och bröd.

Tips:

Laxröran går att förbereda.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag