Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

15 min Huvudrätt
Matig sallad med potatis, cottage cheese och lax.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/varm-potatis--och-spenatsallad-med-gravlaxrora/

Gör så här

  • Skiva potatisen. Skala och skiva löken.
  • Skölj och rensa spenaten om den är färsk. Krama ur vätskan om spenaten är fryst.
  • Fräs lök och potatis i smör tills potatisen börjar ta färg. Rör ner spenat och honung. Låt det fräsa någon min.
  • Blanda cottage cheese med strimlad lax och senap. Servera den varma potatissalladen med laxröra och bröd.
Klart!

Laxröran går att förbereda.

Ingredienser

Kokta kalla potatisar
6
Gul lök
1
Bladspenat gärna färsk
250 g
Svenskt Smör från Arla®
1½ msk
Flytande honung
1½ tsk
Laxröra:
250 g
Gravad lax
125 g
Skånsk senap
½ msk