Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

Betyg

(0 st)

Matig sallad med potatis, cottage cheese och lax.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Laxröra:

Gör så här:

Gör så här:

Skiva potatisen. Skölj och rensa spenaten om den är färsk. Krama ur vätskan om spenaten är fryst. Skiva löken. Fräs lök och potatis i smör tills potatisen börjar ta färg. Rör ner spenat och honung. Låt det fräsa någon min. Blanda cottage cheese med strimlad lax och senap. Servera den varma potatissalladen med laxröra och bröd.

Tips:

Laxröran går att förbereda.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem