Vaniljgratinerade persikor

Vaniljgratinerade persikor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Lätt och kalasgott. Överraska med varma, gratinerade persikor med flagad mandel.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • vaniljglassar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250° och grill. Halvera persikorna och ta bort kärnorna. Lägg dem på en plåt eller i små portionsformar. Fördela kvarg på varje persikohalva. Strö över socker och mandel. Gratinera i övre delen av ugnen ca 4 min eller tills de börjar få färg.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 32 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem