Ugnsstekta kycklingklubbor med jordärtskockor och svamp
                                
                                    1 tim 30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  35 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
        
    Kycklingklubbor med tillbehör som steks i ugnen i en praktisk allt-i-ett rätt. Skockorna blir härligt mjuka och nötiga i ugn. Lingon är gott att äta till denna rätt.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Kycklingklubbor
                                            
                                     
                                 | 
                                4 | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Salt
                                            
                                     
                                 | 
                                1 tsk | 
| 
                                     
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     
                                 | 
                                1 krm | 
| 1 msk | |
| 
                                     
                                            
                                                Jordärtskocka
                                            
                                     
                                 | 
                                500 g | 
| 
                                     
                                            
                                                Morot
                                            
                                     
                                 | 
                                200 g | 
| 
                                     
                                            
                                                Purjolök
                                            
                                     
                                 | 
                                1 | 
| 
                                     
                                            
                                                Svamp
                                            
                                     
                                 | 
                                200 g | 
Svampsky
| 2 dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Konc äppeljuice
                                            
                                     
                                 | 
                                1 msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Kantarellfond
                                            
                                     
                                 | 
                                2 msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Lingon
                                            
                                     
                                 | 
                                1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
635 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,7 g | 
| Protein: | 22,4 % | 35 g | 
| Fett: | 58,9 % | 42,3 g | 
| Kolhydrater: | 18,7 % | 29,2 g |