Ugnsstekt paprikakorv
25 min
•
Arbetstid: 10 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Ugnsstekt falukorv är en klassiker som går att variera med de grönsaker du tycker bäst om.
Ingredienser
|
Falukorv
|
400 g |
|---|---|
|
Paprikor i olika färger
|
2 |
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
2 dl |
| 2 dl |
|
Pastasnäckor
|
300 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
650 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 16,5 % | 26,4 g |
| Fett: | 43,7 % | 32,1 g |
| Kolhydrater: | 39,8 % | 63,6 g |