Ugnsstekt paprikakorv
                                
                                     25 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  10 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Ugnsstekt falukorv är en klassiker som går att variera med de grönsaker du tycker bäst om.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Falukorv
                                            
                                     | 400 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Paprikor i olika färger
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
                                            
                                     | 2 dl | 
| 2 dl | 
| 
                                            
                                                Pastasnäckor
                                            
                                     | 300 g | 
|---|
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
650 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g | 
| Protein: | 16,5 % | 26,4 g | 
| Fett: | 43,7 % | 32,1 g | 
| Kolhydrater: | 39,8 % | 63,6 g | 
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    