Ugnspannkaka i airfryer

30 min Lunch Middag
Ugnspannkaka i airfryer

Ugnspannkaka i airfryer blir lätt och fluffig, och passar perfekt som en vardagsmåltid. Servera med KESO® Cottage Cheese, rårörda lingon och rivna morötter för en fräsch och mättande rätt.

Budget Nytt

Ingredienser

1½ dl
Vetemjöl
1½ dl
Ägg
2
Salt
1 krm

Till servering:

Morot
250 g
250 g
Rårörda lingon
1 dl

Gör så här

  • Vispa ihop mjölk, mjöl, ägg och salt till en slät smet.
  • Smörj en liten ugnsform som får plats i airfryern, ca 15x20 cm och häll i smeten.
  • Tillaga i airfryer på 180° i 15 min, tills pannkakan är gyllene och fast i mitten.
  • Låt pannkakan svalna några min innan den skärs upp.
  • Skala och riv morötterna. Servera ugnspannkakan med morötter, KESO® Cottage Cheese och lingon.
Markera receptet som tillagat
https://www.arla.se/recept/ugnspannkaka-i-airfryer/