Ugnspannkaka i airfryer
30 min
Lunch
Middag
•
Ugnspannkaka i airfryer blir lätt och fluffig, och passar perfekt som en vardagsmåltid. Servera med KESO® Cottage Cheese, rårörda lingon och rivna morötter för en fräsch och mättande rätt.
Nytt
Ingredienser
| 1½ dl | |
|
Vetemjöl
|
1½ dl |
|
Ägg
|
2 |
|
Salt
|
1 krm |
Till servering:
|
Morot
|
250 g |
|---|---|
| 250 g | |
|
Rårörda lingon
|
1 dl |
Gör så här
Servering:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
514 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 24,1 % | 30,5 g |
| Fett: | 22 % | 12,8 g |
| Kolhydrater: | 53,9 % | 68,2 g |