Ugnsomelett med bacon, ädelost och rödlök
1 tim
Buffé
•
Omeletten blir silkeslen och fluffig när man kokar upp smeten innan omeletten bakas i ugnen. Som ett mellanting mellan omelett och ugnspannkaka. Istället för ädelost kan man ta en annan god lagrad ost.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
270 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 19 g |
Kolhydrater: | 6 g |
Fett: | 19 g |
Ingredienser
Bacon, ca 140 g
|
1 pkt |
---|
2 msk | |
5 dl | |
Vetemjöl
|
2 msk |
Ägg
|
12 |
Rödlök
|
½ |
---|---|
Olivolja
|
1 msk |
Vitvinsvinäger
|
1 tsk |
Rädisor
|
50 g |
Babyspenat
|
80 g |
75 g | |
Salt och peppar
|