Ugnsbakad gröt med kvarg

Ugnsbakad gröt med kvarg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

En mättande gröt med mycket protein som gör att du får bästa starten på dagen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Vispa samman kvarg, ägg, havregryn, dinkelpuffar och kanel. Smörj en ugnsfast form, ca 20x30 cm. Tärna äpplena, lägg i formen. Klicka kvargblandningen över äpplena. Baka i mitten av ugnen ca 15 min. Grovhacka nötterna. Strö på nötter och ringla över honung. Servera gärna med en fruktsallad.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag