Camembert i ugn med vitt vin, rosmarin och vitlök
35 min
Förrätt
Tillbehör
•
Camembert i ugn är underbart gott och passar att servera både som förrätt eller som efterrätt. Har osten en häftad ram av trä kan den följa med i ugnen (slå då in ramen i ugnsfolie), men inte om ramen är limmad. Njut av den varma osten med rostad baguette.
Ingredienser
|
Camembert, 250 g
|
1 |
|---|---|
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Färsk rosmarin
|
1 kvist |
|
Torrt vitt vin
|
2 msk |
|
Mandelspån
|
2 msk |
|
Flytande honung
|
1 msk |
|
Liten surdegsbaguette
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
226 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 11,1 % | 6,2 g |
| Fett: | 8,2 % | 2,1 g |
| Kolhydrater: | 78,5 % | 43,6 g |