Tsatsikisill med fänkål

Tsatsikisill med fänkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Tsatsiki med fänkål får sällskap av inläggningssill och blir till en krämig sommarsill. Perfekt med kokt potatis, strimlad rödlök och tomat till lunch eller på knäckebröd.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Skär bort roten från fänkålen och strimla resten så tunt som möjligt. Skala och strimla löken tunt och finhacka vitlöken. Blanda fänkål, lök, vitlök, yoghurt, citronskal och peppar. Vänd ner sillen. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag