Tsatsikisill med fänkål

Tsatsikisill med fänkål

Betyg

(2 st)

Tsatsiki med fänkål får sällskap av inläggningssill och blir till en krämig sommarsill. Perfekt med kokt potatis, strimlad rödlök och tomat till lunch eller på knäckebröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Skär bort roten från fänkålen och strimla resten så tunt som möjligt. Skala och strimla löken tunt och finhacka vitlöken. Blanda fänkål, lök, vitlök, yoghurt, citronskal och peppar. Vänd ner sillen. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem