Tiramisu med rabarbersmak

Tiramisu med rabarbersmak

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

Denna dessert är en variant av tiramisu. Kaffe och rabarbersaft ger smak åt de spröda, italienska kex som varvas med Kesella kvarg rabarber i denna ljuvliga tiramisu.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Täck botten i en form med kexen. Blanda kaffe och 1 msk saft och skeda det över kexen. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Blanda äggsmet, grädde. 2 msk saft och kvarg och bred över kexen. Låt stå i kyl 2-3 tim. Sikta över kakao vid servering.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 49 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem