Tiramisu med rabarbersmak

Tiramisu med rabarbersmak

Betyg

(45 st)

Denna dessert är en variant av tiramisu. Kaffe och rabarbersaft ger smak åt de spröda, italienska kex som varvas med Kesella kvarg rabarber i denna ljuvliga tiramisu.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Täck botten i en form med kexen. Blanda kaffe och 1 msk saft och skeda det över kexen. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Blanda äggsmet, grädde. 2 msk saft och kvarg och bred över kexen. Låt stå i kyl 2-3 tim. Sikta över kakao vid servering.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 49 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem