Teriyakifilé

Teriyakifilé

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Överraska med en fläskfilégryta som har japanska smaker! Annorlunda och supergott.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär köttet i skivor. Skär sellerin i strimlor. Spar bladen till garnering. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Fräs sellerin i smör i en traktörpanna. Tillsät buljong, teriyakisås, soja, peppar och vispa ner matyoghurt blandat med vetemjölet. Låt såsen koka upp. Lägg i köttet och låt allt koka några min. Strö över sesamfrön och garnera med selleriblad.

Tips:

Sellerin kan bytas ut mot purjolök.

Näringsvärden, per portion inklusive serveringsförslag

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 56 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag