Teriyakifilé

Teriyakifilé

Betyg

(80 st)

Överraska med en fläskfilégryta som har japanska smaker! Annorlunda och supergott.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i skivor. Skär sellerin i strimlor. Spar bladen till garnering. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Fräs sellerin i smör i en traktörpanna. Tillsät buljong, teriyakisås, soja, peppar och vispa ner matyoghurt blandat med vetemjölet. Låt såsen koka upp. Lägg i köttet och låt allt koka några min. Strö över sesamfrön och garnera med selleriblad.

Tips:

Sellerin kan bytas ut mot purjolök.

Näringsvärden, per portion inklusive serveringsförslag

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 56 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem