Tacolasagne
30 min
Huvudrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Tacolasagne - två favoriter i en och samma ugnsform! Här är ett recept på en smakrik lasagne med sting. Köttfärsen smaksätts med tacokrydda samt paprika- och chili crème fraiche och toppas med vår taco-ost. Servera tacolasagne med kall gräddfil och krispig sallad.
Ingredienser
Färska lasagneplattor
|
200 g |
---|---|
Arla Köket® Smör- & rapsolja
|
2 msk |
Nötfärs
|
500 g |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Majs à 150 g
|
1 burk |
Taco kryddmix à 28 g
|
1 påse |
Arla Köket® Lätt crème fraiche paprika & chili
|
2 dl |
Krossade tomater
|
400 g |
Salt och svartpeppar
|
|
Arla Köket® Texmex riven ost jalapeno & chili
|
150 g |
Sallad:
Blandad grönsallad
|
65 g |
---|---|
Körsbärstomater
|
200 g |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Lime, till servering
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
652 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,1 g |
Protein: | 26,1 % | 41,8 g |
Fett: | 51 % | 37,6 g |
Kolhydrater: | 22,9 % | 36,8 g |

