Portabelloburgare med tryffelost, rödlöksmarmelad och soltorkad tomat
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
Portabelloburgare är saftiga och matiga vegetariska burgare som alla kommer älska. Toppade med sötsyrlig marmelad, torkade smakrika tomater och härlig mjuk ost blir dessa vegetariska burgare till riktiga höjdare.
Ingredienser
|
Portabellosvampar
|
4 |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Rödlöksmarmelad:
|
Rödlökar
|
2 |
|---|---|
|
Strösocker
|
2 msk |
|
Honung
|
2 msk |
|
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
|
Rödvin
|
2 msk |
|
Salt
|
1 krm |
Tillbehör:
|
Hamburgerbröd
|
4 |
|---|---|
|
Soltorkade tomater i skivor
|
4 |
|
Chipotlepasta
|
1 msk |
|
Romansallad
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
427 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,8 g |
| Protein: | 11,5 % | 12,1 g |
| Fett: | 39,8 % | 19,2 g |
| Kolhydrater: | 47,4 % | 49,8 g |