Portabelloburgare med tryffelost, rödlöksmarmelad och soltorkad tomat
                                
                                     45 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Snabbmat
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Portabelloburgare är saftiga och matiga vegetariska burgare som alla kommer älska. Toppade med sötsyrlig marmelad, torkade smakrika tomater och härlig mjuk ost blir dessa vegetariska burgare till riktiga höjdare.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Portabellosvampar
                                            
                                     | 4 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Rödlöksmarmelad:
| 
                                            
                                                Rödlökar
                                            
                                     | 2 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Honung
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Rödvinsvinäger
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Rödvin
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 krm | 
Tillbehör:
| 
                                            
                                                Hamburgerbröd
                                            
                                     | 4 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Soltorkade tomater i skivor
                                            
                                     | 4 | 
| 
                                            
                                                Chipotlepasta
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Romansallad
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
427 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,8 g | 
| Protein: | 11,5 % | 12,1 g | 
| Fett: | 39,8 % | 19,2 g | 
| Kolhydrater: | 47,4 % | 49,8 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
    &format=webp)