Portabelloburgare med tryffelost, rödlöksmarmelad och soltorkad tomat
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•

Portabelloburgare är saftiga och matiga vegetariska burgare som alla kommer älska. Toppade med sötsyrlig marmelad, torkade smakrika tomater och härlig mjuk ost blir dessa vegetariska burgare till riktiga höjdare.
Ingredienser
Portabellosvampar
|
4 |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Rödlöksmarmelad:
Rödlökar
|
2 |
---|---|
Strösocker
|
2 msk |
Honung
|
2 msk |
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
Rödvin
|
2 msk |
Salt
|
1 krm |
Tillbehör:
Hamburgerbröd
|
4 |
---|---|
Soltorkade tomater i skivor
|
4 |
Chipotlepasta
|
1 msk |
Romansallad
|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
470 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 14 g |
Kolhydrater: | 51 g |
Fett: | 22 g |

