Suffléomelett med spenat
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Suffléomelett ska, precis som klassisk sufflé, helst ätas när den är alldeles nygjord. Njut den gärna som lunchrätt med en sallad.
Ingredienser
|
Gul lök
|
1 |
|---|---|
|
Paprikapulver
|
2 krm |
|
Riven muskotnöt
|
2 krm |
|
Fryst bladspenat tinad
|
450 g |
|
Ägg
|
6 |
| 250 g | |
| 150 g | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Cayennepeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
368 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,8 g |
| Protein: | 30,2 % | 27,3 g |
| Fett: | 64,2 % | 26,7 g |
| Kolhydrater: | 5,6 % | 5,1 g |