Spenatsallad med mango och salladstopping
20 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Sallad med spenat, avokado och mango - en annorlunda kombination som passar väl med sältan från osten och syrligheten från balsamicon.
Ingredienser
|
Körsbärstomater
|
250 g |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
|
Mogen mango
|
1 |
|
Avokados
|
2 |
|
Babyspenat
|
80 g |
|
Vit balsamvinäger
|
2 msk |
|
Olivolja
|
3 msk |
Topping:
|
Torkade tranbär
|
2 msk |
|---|---|
|
Pumpakärnor
|
1½ msk |
|
Pinjenötter
|
½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
412 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,1 g |
| Protein: | 10,8 % | 11 g |
| Fett: | 72,5 % | 33,8 g |
| Kolhydrater: | 16,7 % | 16,9 g |