Spenatsallad blue med ädelostdressing
25 min
Förrätt
•
Med parmaflakes och smakrik ädelostdressing är detta en kul och fräsch förrätt.
Ingredienser
|
Parmaskinka
|
4 skivor |
|---|---|
|
Ljust bröd
|
2 skivor |
| 1 msk | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Färsk spenat
|
100 g |
Ädelostdressing:
| 75 g | |
| 2 dl | |
|
Grovmalen svartpeppar
|
½ krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
262 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 20 % | 12,9 g |
| Fett: | 58 % | 17,2 g |
| Kolhydrater: | 22 % | 14,2 g |