Spenatrisotto med fetaost
35 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Här får den italienska klassikern smak av fetaost, färsk spenat och rostade pinjekärnor.
Ingredienser
|
Gul lök
|
1 |
|---|---|
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
|
|
Avorioris
|
3 dl |
|
Varm grönsaksbuljong
|
8 dl |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Babyspenat
|
150 g |
| 150 g | |
|
Rostade pinjenötter
|
50 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Tips! En äkta risotto ska vara krämig, absolut inte klibbig.
Näringsvärden, per port
Energi:
433 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g |
| Protein: | 14,3 % | 15,2 g |
| Fett: | 35,4 % | 17,3 g |
| Kolhydrater: | 50,3 % | 53,6 g |