Spenatrisotto med fetaost
35 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Här får den italienska klassikern smak av fetaost, färsk spenat och rostade pinjekärnor.
Ingredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
|
Avorioris
|
3 dl |
Varm grönsaksbuljong
|
8 dl |
Salt
|
2 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Babyspenat
|
150 g |
150 g | |
Rostade pinjenötter
|
50 g |
Gör så här
Tips! En äkta risotto ska vara krämig, absolut inte klibbig.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
490 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 19 g |
Kolhydrater: | 56 g |
Fett: | 22 g |

