Thaistroganoff

Sommarkorv
Härlig, klassisk maträtt med falukorv. Underbart kryddad med dill och pepparrot. Klart att servera på ett par minuter - och med din favoritsenap!
Ingredienser
Antal portioner
- 400 g falukorv
- 1 färsk gul lök
- 2 tomater
-
Arla® Svenskt Smör
-
2½ dl Kelda® matlagningsgrädde
- ½ tsk salt
- 2 msk hackad färsk dill
- 2 msk riven färsk pepparrot
- 750 g potatis
- 4 msk senap
Gör så här
Gör så här
Börja med att skala och koka potatisen. Skär korven i skivor. Skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Stek korven och löken i smör i en stekpanna. Häll på grädden och salta. Lägg i tomater, dill och pepparrot. Låt allt koka ca 2 min. Servera med senap och potatis.
Näringsvärden, per port
- Energi: 535 kcal
- Protein: 16 g
- Kolhydrater: 38 g
- Fett: 35 g
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Arla Köket 3 2006