Knäckebröd med fänkål och dill
1 tim 20 min
Brunch
Buffé
Frukost
•

Ett enkelt knäckebröd som bryts i bitar när det svalnat. Kryddorna fänkål och dill kan bytas mot exempelvis sesamfrön. Förvara torrt så håller de sig knapriga.
Ingredienser
Jäst
|
25 g |
---|---|
Ljummet vatten, 37°
|
3 dl |
½ dl | |
Salt
|
1 msk |
Honung
|
1 msk |
250 g | |
Fint rågmjöl
|
5 dl |
Siktat dinkelmjöl
|
5 dl |
Fänkålsfrön
|
1½ msk |
Dillfrön
|
1½ msk |
Gör så här
Näringsvärden, per st
Energi:
245 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 10 g |
Kolhydrater: | 38 g |
Fett: | 5 g |

