Snabbt russinbröd
1 tim
Brunch
Buffé
Frukost
Frysbar
•
Ett mustigt och gott russinbröd med gräddfil som håller sig saftigt länge. Brödet behöver inte jäsa och får god smak av pomeransskal, sirap och mörkt öl.
Ingredienser
|
Rågmjöl
|
2 dl |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
5 dl |
|
Pomerans
|
1 msk |
|
Bikarbonat
|
2 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Russin
|
1 dl |
|
Mörk öl
|
2 dl |
| 2 dl | |
|
Sirap
|
2 msk |
|
Rårörda lingon
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
2132 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 38,3 g |
| Protein: | 8,4 % | 44 g |
| Fett: | 13,3 % | 32 g |
| Kolhydrater: | 76,4 % | 401,3 g |