Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Smörslungad svartkål med mandel och vitost
Smörslungad svartkål med mandel och vitost
•
Kommentarer
En härligt smakrik ljummen sallad! Serveras som ensamrätt eller till grillat kött.
Andra liknande recept
Budget
1 tim
Pizzasallad
(38)
25 min
Pad thai
(313)
30 min
Coleslaw
(1265)
30 min
Grön shakshuka
(2)
40 min
Gyros i tunnbröd med tzatziki
(114)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Dela svartkålen i mindre bitar. Skala och finhacka vitlöken. Hacka mandeln grovt.
Smält smöret i en stekpanna, tillsätt vitlök och mandel. Rör ner kålen och låt den fräsa med.
Tärna vitosten och vänd ner den strax innan servering.
Klart!
Näringsvärden, per port exkl tillbehör
Energi:
295 kcal
Protein:
13 g
Kolhydrater:
3 g
Fett:
25 g
Ingredienser
Svartkål
200 g
Vitlöksklyfta
1
Mandel
1 dl
Svenskt Smör från Arla®
25 g
Apetina® Vitost 20%
150 g
Andra liknande recept
Budget
1 tim
Pizzasallad
(38)
25 min
Pad thai
(313)
30 min
Coleslaw
(1265)
30 min
Grön shakshuka
(2)
40 min
Gyros i tunnbröd med tzatziki
(114)
1 tim
Bookmaker toast
(26)
Budget
15 min
Vitkålssallad
(10)
Budget
Treveckorssallad
(13)
30 min
Currykyckling
(105)
15 min
Grekisk sallad
(407)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arla webbshop
Konsumentforum