Smördegshjärtan med hallon

Smördegshjärtan med hallon

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(46 st)

Ljuvliga smördegshjärtan med söta hallon på en mjuk bädd av fräsch, vaniljsmakande kvarg. Frasig smördeg i hjärtform skapar fulländning till denna bakelse.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Garnering:

  • florsocker

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Tryck ut 12 hjärtan ur smördegen med ett pepparkaksmått. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min eller tills de har fått fin färg. Låt svalna och skär av toppen på hjärtana och använd dem som lock. Fördela Kvarg på bottnarna. Lägg på hallon och lock. Pudra över rikligt med florsocker.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag