Smash burger
45 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Det delikata med smashburger är att den blir riktigt krispig på ytan. Färsen ska formas till en lös boll för att sedan tryckas ut i het stekpanna så det blir maximal stekkontakt med köttet. Vi fyller denna smashburger med avokado, ost och srirachamayo.
Ingredienser
Högrevsfärs
|
600 g |
---|---|
Salt och svartpeppar
|
|
1 msk | |
Rapsolja, till stekning
|
1 msk |
8 skivor | |
Hamburgerbröd
|
4 |
Salladsblad
|
|
Majonnäs, gärna srirachamajjo
|
1 dl |
Mosade avokados
|
2 |
Picklad rödlökar
|
Gör så här
Näringsvärden, per burgare
Energi:
874 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 46 g |
Kolhydrater: | 44 g |
Fett: | 56 g |

