Smash burger
45 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Det delikata med smashburger är att den blir riktigt krispig på ytan. Färsen ska formas till en lös boll för att sedan tryckas ut i het stekpanna så det blir maximal stekkontakt med köttet. Vi fyller denna smashburger med avokado, ost och srirachamayo.
Ingredienser
Högrevsfärs
|
600 g |
---|---|
Salt och svartpeppar
|
|
1 msk | |
Rapsolja, till stekning
|
1 msk |
8 skivor | |
Hamburgerbröd
|
4 |
Salladsblad
|
|
Majonnäs, gärna srirachamajjo
|
1 dl |
Mosade avokados
|
2 |
Picklad rödlökar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
992 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,1 g |
Protein: | 20,1 % | 49 g |
Fett: | 67,3 % | 75,5 g |
Kolhydrater: | 12,6 % | 30,8 g |

