Små burgare av viltfärs i salladswrap

Små burgare av viltfärs i salladswrap

20 min Buffé
Burgare på viltfärs blir jättegoda och extra saftiga insvepta i salladsblad. Toppa med den krämiga såsen som får god kryddning av senap och gräslök.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Blanda färs, salt, timjan, enbär, lök och crème fraiche. Forma till små burgare. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 3 min på varje sida.
  • Rör ihop crème fraiche, senap och gräslök.
  • Servera burgarna i salladsblad med såsen.
Klart!
Energi:

165 kcal

Protein: 11 g
Kolhydrater: 1 g
Fett: 13 g

Ingredienser

Viltfärs
400 g
Salt
1 tsk
Torkad timjan
1 tsk
Krossade enbär
1 tsk
Hackad färsk gräslök
½ dl
1 dl
1 dl
Dijonsenap
1 tsk
Färsk gräslök
2 msk
Stora salladsblad
8