Små burgare av viltfärs i salladswrap

Små burgare av viltfärs i salladswrap

Betyg

(17 st)

Burgare på viltfärs blir jättegoda och extra saftiga insvepta i salladsblad. Toppa med den krämiga såsen som får god kryddning av senap och gräslök.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färs, salt, timjan, enbär, lök och crème fraiche. Forma till 8 burgare. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Rör ihop crème fraiche, senap och gräslök. Servera burgarna i salladsblad med såsen.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 165 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem