Små burgare av viltfärs i salladswrap
20 min
Buffé
Snabbmat
•
Burgare på viltfärs blir jättegoda och extra saftiga insvepta i salladsblad. Toppa med den krämiga såsen som får god kryddning av senap och gräslök.
Ingredienser
|
Viltfärs
|
400 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Torkad timjan
|
1 tsk |
|
Krossade enbär
|
1 tsk |
|
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
| 1 dl | |
| 1 dl | |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Färsk gräslök
|
2 msk |
|
Stora salladsblad
|
8 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
172 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,4 g |
| Protein: | 26 % | 11 g |
| Fett: | 70,9 % | 13,8 g |
| Kolhydrater: | 3,1 % | 1,3 g |