Skinkmacka 2.0
20 min
Frukost
Lunch
Mellanmål
•
&format=webp)
Bjud på en julskinkmacka extra allt! Vår skinkmacka 2.0 består av en krämig kålsallad med syrligt grönt äpple och krispig lök. Får du julskinka över från självaste julafton passar denna smörgås även utmärkt att göra på resterna.
Nytt
Ingredienser
Vörtbröd
|
4 skivor |
---|---|
Bregott® Brynt
|
1 msk |
Julskinka
|
8 skivor |
Krämig kålsallad:
Vitkål
|
100 g |
---|---|
Kålrabbi
|
50 g |
Grönt äpple
|
1 |
Äppelcidervinäger
|
1 tsk |
Honung
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Arla Köket® Smetana
|
2 dl |
Grovkornig dijonsenap
|
2 msk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Topping:
Rostad lök
|
1 dl |
---|---|
Smörgåskrasse
|
1 ask |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
447 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 14,8 % | 16,3 g |
Fett: | 61,3 % | 31 g |
Kolhydrater: | 23,9 % | 26,3 g |

