Sillsallad med ägg

Sillsallad med ägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Sillsallad, med ägg och potatis, som mättar ordentligt. Servera gärna sillsallad ihop med både knäckebröd och kavring.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g färska rödbetor
  • 3 potatisar
  • 200 g matjessill i bitar
  • 2 ättiksgurkor
  • 3 hårdkokta ägg
  • 1½ dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka rödbetorna med skalet på tills de blir mjuka, ca 1 tim. Spola rödbetorna under kallt vatten och gnid av skalet. Koka potatisen. Häll av och spara spadet från sillen. Skär rödbetor, potatis, sill och gurka i tärningar. Skala och hacka äggen grovt. Blanda samman allt tärnat och hackat i en skål. Smaka av med lite av sillspadet. Vänd ner gräddfilen strax innan serveringen.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag