Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Sill med ägg och lökröra
Budget
Sill med ägg och lökröra
20 min
Buffé
Huvudrätt
Förrätt
•
Se kommentarer
Matjessill med en mild och god röra på ägg, rödlök och gräddfil. Gott till lunch eller på sillbordet året runt.
Andra liknande recept
Budget
Klassisk gubbröra
(23)
Inlagd sill på klassiskt vis
(135)
Skärgårdssill
(158)
60+ min
Julsill
(128)
20 min
Brantevikssill
(173)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Börja med att koka potatisen.
Skala och mosa äggen. Skala och hacka löken.
Blanda ägg och ⅔ av löken med gräddfil.
Servera sillen med röran, lök och kokt potatis.
Klart!
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
515 kcal
Protein:
24 g
Kolhydrater:
38 g
Fett:
29 g
Ingredienser
Matjessillfiléer
300 g
Hårdkokta ägg
4
Röd lök
1
Arla® gräddfil
2 dl
Potatis
600 g
Andra liknande recept
Budget
Klassisk gubbröra
(23)
Inlagd sill på klassiskt vis
(135)
Skärgårdssill
(158)
60+ min
Julsill
(128)
20 min
Brantevikssill
(173)
Senapssill
(145)
Budget
Matjessilltårta
(78)
15 min
Gubbröra med ansjovis
(89)
Gubbröra med matjessill
(116)
Budget
30 min
Nubbesallad
(33)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum