Sill i dill
                                
                                     15 min
                                
                                    Brunch
                                    Buffé
                                    Förrätt
                                    Frukost
                                    Tillbehör
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Recept på en underbart god sill. Med perfekt smak och krämig konsistens blir denna sill lätt en ny favorit på smörgåsbordet eller buffén.
Ingredienser
| 
                                            
                                                5-minuterssill
                                            
                                     | 460 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Liten gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Hackad färsk dill
                                            
                                     | ½ dl | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 2 krm | 
| 
                                            
                                                Vit balsamvinäger
                                            
                                     | 1 tsk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
430 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g | 
| Protein: | 12,1 % | 12,8 g | 
| Fett: | 61,3 % | 29,8 g | 
| Kolhydrater: | 26,6 % | 28,2 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)