Sallad med sojabönor och fetaost
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Tillbehör
•
I väntan på primörerna kan man fixa salladen med hjälp av fräscha frysta grönsaker. Perfekt på påskbordet då den är god både till lax och lamm.
Ingredienser
|
Ljust surdegsbröd
|
2 skivor |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Frysta sojabönor
|
3 dl |
|
Frysta frysta gröna ärter
|
3 dl |
|
Ärtskott
|
50 g |
|
Färsk mynta
|
1 kruka |
|
Rödlök
|
½ |
| 150 g |
Dressing:
|
Lime
|
skal och saft av 1 |
|---|---|
|
Olivolja
|
2½ msk |
|
Honung
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
388 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,4 g |
| Protein: | 18,2 % | 17,4 g |
| Fett: | 58,6 % | 25,7 g |
| Kolhydrater: | 23,2 % | 22,1 g |